Шен Пуер із далеких 1950 х років. Цей чай виробляють меншість у провінції Юньнань. Історично вони походять із Південно-Східної Азії. Більшість їхніх чайних дерев існує з давніх часів. Сьогодні ці чайні дерева адаптувалися до довкілля й росла так само, як дикі рослини.
Сирий чай Пуер має понад 1000-річну історію, і Китай — єдина країна, що виробляє чай Пуер. Він виник у провінції Юньнань на південному заході Китаю. У Юньнані місцеві жителі п'ють цей чай щодня.
Цей чай пройшов тривалу природну ферментацію, має м'який смак витриманого чаю з довгим посмаком.
Збирання 1950 року, висота 1800-2000 м, провінція Юньнань, фабрика National China Tea.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 357 |
Кількість в упаковці | 1 |
Упаковка | Поліетиленова |
- Ціна: 2 990 ₴