Колекційний чай Пуер Фулу Тунцин 80-ті роки, Витриманий Стиглий чай у Залізній Банкі 200 г
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Колекційний чай Пуер Фулу Тунцин 80-ті роки, Витриманий Стиглий чай у Залізній Банкі 200 г»
Дикий чай стоїть особняком через свою рідкість. Росте високо в горах понад 2000 метрів, де низькі врожайи. Важкодоступні в джунглях, вони обробляються місцевими жителями. Оброблений у ручну, він проходить сушіння на сонці. Такий чай має сильний смак із гіркуватістю й потужний тонізувальний ефект. Аромат витриманого чаю з деревними нотами та затяжним посмаком.
Збирання 1980 років, висота збирання 2000-2200 м, провінція Юньнань, фабрика Fangsun Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Вага, г. | 200 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 1 786 ₴