Антикварний Елітний Чай Пуєр 1970-і роки, Колекційний Старий чай Ферметований Комахи, плитка 250 г
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Антикварний Елітний Чай Пуєр 1970-і роки, Колекційний Старий чай Ферметований Комахи, плитка 250 г»
Антикварний пуер із додатковою ферментацією метелика Strtroga cerearella яйця якого поміщають на змочений чайний лист, у подальшому їх вилущенні вилуплюються личинки та починають поїдати чай упродовж року. Унікальний чай для шанувальників екзотики.
Виготовлений чайного листа, зібраного з багатовікових дерев.
Збирання 1970 років, висота 1800 м, провінція Юньнань, фабрика Laochashang Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 250 |
Кількість в упаковці | 1 |
Упаковка | Поліетиленова |
- Ціна: 1 500 ₴