Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г»
Цей листовий чай Пуер із гірської провінції Юньнань, недалеко від місця походження цього типу чаю, містечку Пуер, пропонує ідеальне знайомство зі складним світом Пуера.
Смак м'який землистий із тонкими нотками какао. Пізні настої мають приємний маслянистий і молочно-солодкий смак із нотками карамелі.
Основним моментом у виробництві Пуера є період ферментації. Культури природних бактерій розвиваються на листі чаю та виробляють бажаний аромат чаю впродовж місяців або років.
Збирання 1992 року, висота збирання 1600-1800 м, провінція Юньнань, фабрика Qilangchen Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Вага, г. | 180 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 2 640 ₴