Кошик
703 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г

Подарунок
Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г
  • Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г, фото 2
  • Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г, фото 3
  • Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г, фото 4
  • Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г, фото 5
  • Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г, фото 6

2 640 

  • Готово до відправки
  • Код: 0436
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 гКолекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г
2 640 
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Колекційний чай Пуер Шу 1992 рік, Витриманий Двірцевий чай у Залізній Банкі 180 г»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цей листовий чай Пуер із гірської провінції Юньнань, недалеко від місця походження цього типу чаю, містечку Пуер, пропонує ідеальне знайомство зі складним світом Пуера.
Смак м'який землистий із тонкими нотками какао. Пізні настої мають приємний маслянистий і молочно-солодкий смак із нотками карамелі.
Основним моментом у виробництві Пуера є період ферментації. Культури природних бактерій розвиваються на листі чаю та виробляють бажаний аромат чаю впродовж місяців або років.


Збирання 1992 року, висота збирання 1600-1800 м, провінція Юньнань, фабрика Qilangchen Tea co. Ltd.

Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаЖерстяна банка
Форма випускуРозсипний
Користувацькі характеристики
Вага180
Кількість в упаковці1
  • Ціна: 2 640 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner