Колекційний Юньнаньський чай Шу Пуер 1983 рік, Витриманий чай у Залізному Банку 180 г
Цей Шу Пуер пропонує все, що можна очікувати від швидко ферментованого чаю. Він має дуже приємну текстуру, помітно густу та насичену. На додаток до землистого, ферментованого смаку, типового для чаю Шу Пуер, цей чай має тонкі нотки карамелі та сирого какао з відтінком спецій.
Тривала витримка додає ноти старого чаю. Чай готовий до вживання, але також можна залишити для зберігання й подальшого дозрівання.
Збирання 1983 року, висота 1800 м, провінція Юньнань, фабрика Zhaoling Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 180 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 1 750 ₴