Витриманий чай Шу Пуер 1991 рік Колекційний Стиглий чай у Залізній Банкі 230 г
Шу Пуер після вологої ферментації понад 45 днів зазнав так само тривалої сухої ферментації, внаслідок чого різкі ноти в смаку й ароматі практично не відчуваються. Тонкий аромат витриманого чаю з м'яким без гіркоти смаком і затяжним посмаком. Деревні ноти, какао, сирих горіхів.
Виготовлений у віддалених гірських районах етнічними групами. Стародавні чайні дерева на високогір'ї дають не великий урожай, але виняткової якості.
Збирання 1991 року, висота 1800-2000 м, провінція Юньнань, фабрика Tongqin Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Вага, г. | 230 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 2 506 ₴