Кошик
704 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай

Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай
  • Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай, фото 2
  • Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай, фото 3
  • Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай, фото 4
  • Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай, фото 5

2 077 

  • Готово до відправки
  • Код: 0423
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чайШу Пуер 1984 року в металевій банці 500 гр, елітний темний пуер, китайський подарунковий чай
2 077 
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Колекційний Шу пуер із преміального терруару провінції Юньнань – винятковий чай для гурманів. Якість листя, високі стандарти виробництва роблять його особливим поруч із звичайними пуерами. Для цього шу відбирають тільки найкраще листя старих чайних дерев, дбайливо обробляють і упаковують.

​Елітний чай шу пуер 1984 року - це справжня рідкість і є колекційним напоєм, який характеризується не тільки унікальним смаком, а й історичною цінністю. Цей пуер 1984 відноситься до категорії "зрілих" пуерів.

Зрілі пуери - це пуери, які витримані протягом багатьох років, іноді десятиліть. Процес ферментації та старіння надає чаю глибокий, насичений смак та аромат. Чим довше пуер витримується, тим складнішими та гармонійнішими стають його смакові ноти. Кожен новий рік витримки надає чаю нових характеристик.

Спосіб заварювання

Для заварювання потрібно 5-8 грам чаю на 100-150 мл окропу.

Обов'язково промийте посуд окропом та злийте перший настій. Заварюйте з експозицією 15-30 секунд, збільшуючи тривалість кожної наступного проливу. Пуер витримає щонайменше 5 проток.

​Настій цього шу пуера має особливо насичену кремову текстуру. Смак чаю особливий, делікатний, з нотами темного шоколаду та патоки.

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Подарункова упаковкаТак
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаЖерстяна банка
Форма випускуПресований
Користувальницькі характеристики
Кількість в упаковці1
Країна-виробник товаруКитай
  • Ціна: 2 077 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner