Чай зелений енергетичний Те Гуань Інь 5 г китайський улун ТеГуаньїнь, справжній бірюзовий чай Тігуанінь

Ті Гуань Інь — це великолистовий, напівферментований улун. У Китаї його відносять до синьо-зелених або бірюзових чаїв. Ті Гуань Інь займає положення між зеленим і червоним чаєм. Для його виробництва використовують більш зріле чайне листя, ніж для зеленого чаю, а слабка, порівнюючи з чорним чаєм, ферментація дає змогу зберегти вітаміни та танін, а також надає йому унікальний смак і яскраво-видажений пряно-фруктовий аромат.
Випита піала улуну Тегуаньінь заспокоює й умиротворення, але у разі міцного заварювання на деяких людей може надати тонізувальну дію.
Заспокоює розум і скорочує потік думок, даруючи тілу незвичайну легкість. У процесі чаювання іноді можна відчути гармонію зі світом і самим собою.
Ті Гуань Інь створює атмосферу легкості та невимушеності, розмови робить приємними та душевними, налаштовує співрозмовників на загальну хвилю.
За специфікою лікувальних властивостей Те Гуань Інь близький до зеленого чаю, але й має низку відмінностей. Цей улун надає омолоджувальний впливом на організм, нормалізує тиск, знижує в'язкість крові та зміцнює стінки кровоносних судин. Крім того, чай багатий на вітаміни груп B, C, D, P, PP, E, K, які дуже корисні і легко засвоюються організмом. Він також містить багато мінералів, серед яких є йод, фтор, селен, фосфор, калій, залізо, марганець та інші. Завдяки здатності виводити токсини та спалювати жир, Те Гуаньї часто використовують у дієтах.
Якщо Ви ще не знайомі зі світом китайського чаю й не хочете купувати велику пачку, спеціально для Вас ми розробили маленькі пробники найпопулярнішого нашого чаю!
Тепер спочатку Ви можете купити маленьку порцію чаю, спробувати та прийти в нам знову вже за великим пакованням!
Заварювати Те Гуань Інь треба таким способом:
- Воду нагріваємо до температури 85-90 градусів.
- Посуд промиваємо та прогріваємо.
- На об'єм 200 мл. кладемо 8-12 грамів чаю.
- Перву заварку тримаємо 2-3 секунди та зливаємо, допомагаючи чаю розкритися.
- Потім заливаємо та настоюємо 5-10 секунд, збільшуючи час із кожним другим заварюванням на 5 секунд.
- Шосту та наступні заварки варто настояти на хвилину й більше.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Улун |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Виробник | D&P |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість в упаковці | 1 |
Вага в пакованні, кг | 0,05 |
Країна-виробник товару | Китай |
- Ціна: 30 ₴