Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Синій, або блакитний чай — це напій, який готується з квіток рослин, що належать до бобових культур. Батьківщиною вирощування вважається Південно-Східна Азія. Здебільшого люди дізнаються, що таке синій чай, під час відвідування Таїланду. Гілки рослини можуть досягати 3-4 м. Здебільшого у культури поодинокі квіти, але можуть бути невеликі суцвіття. Фарбування пелюсток, з яких роблять чай, може варіюватися від блідо-бузкового до темно-синього кольору.
Синій чай анчан має такий хімічний склад:
- вітамін В1, В2, В3, В12;
- вітамін Д, С, Е та К;
- залізо;
- марганець;
- фосфор;
- кальцій;
- калій;
- органічні сполуки;
- амінокислоти.
Це основні корисні речовини, у невеликій кількості є й інші мікроелементи. За своїм складом чай схожий на відвар шиповника.
Напій цінується тайцями та туристами не за смак або колір, а за користь для здоров'я.
Як заварювати Анчан:
Оптимальний рецепт — 4 чайні ложки Анчана (приблизно 20 бутонів) на 400 мл води
Щоб напій не горчив, сировину потрібно заварювати кип'яченою водою 85-90 °C. Перву заварку треба злити
Залив бутони вдруге, треба вичекати 5 хвилин і можна розливати напій чашками
Заварювання допустиме використовувати 2-3 рази, від цього смак не стане гіршим
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Квітковий чай |
Склад чаю | Збір |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Додаткова обробка | Обсмажування |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 5 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 30 ₴