Улун Да Хун Пао на вагу 200 гр, ДХП, Великий Червоний Халат, китайський темний чай
Чай Да Хун Пао – це не лише напій, а й спосіб занурення у багатство китайської чайної культури та мистецтва. Його історія, походження та неповторний смак роблять його ідеальним вибором для тих, хто шукає щось особливе та незабутнє у світі чаю.
Да Хун Пао - улун, що росте на схилах гори Уї на північному заході провінції Фуцзянь. Цей регіон вважається "чайним", гори УІ Шань входять до заповідної зони, що знаходиться під охороною держави, тут знаходиться 99 скель, 36 гірських вершин, а також річка 9 вигинів Цзюцюн. Тут багато стародавніх буддійських монастирів, глинистого грунту, насиченого мікроелементами. Чайні плантації розміщуються на висоті 500-700 метрів. Ця чиста місцевість і дарує улун дахунпао незвичайний смак та аромат.
Чай Улун дуже збалансований, його ферментація досягає 50% завдяки чому він має сильний аромат зеленого чаю та насичений смак червоного. Традиційно застосовується в Гунфу ча китайській чайній церемонії. Смак солодкий, м'який із сильним квітковим післясмаком. Аромат складний квітковий з нотами горіхів та османтусу.
Метод приготування Гунфу ча.
Довести воду до кипіння, добре прогріти окропом чайний посуд. Насипати чай (8 гр на 150 мл гарячої води) та залити чайний лист. Перші настої короткі, близько 15 секунд. З кожним наступним настоєм варто поступово збільшувати час заварювання.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Подарункова упаковка | Ні |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 200 |
Тип чаю | Чай Да Хун Пао |
- Ціна: 400 ₴