Да Хун Пао 50 гр, темний улун, китайський чай, справжній улун

Чай да хун пао – це справжній скарб серед чайних сортів, що є унікальним поєднанням чудового смаку, аромату та історичної цінності. Цей чай походить з провінції Фуцзянь у Китаї, відомої своїми чайними плантаціями і є одним із найпрестижніших сортів китайського чаю.
Вирощують ДХП виключно в провінції Фуцзянь. Дахунпао (大红袍, Dаhщng pаo, Da Hong Pao), "Великий Червоний Халат", скелястий китайський чай - все це назви одного й того ж улуна, який виробляють виключно на північному заході провінції Фуцзянь. Це напівферментований улун, спробувавши який раз, точно захочеться випити знову.
Спосіб приготування
Довести воду до кипіння, добре прогріти окропом чайний посуд. Насипати чай (8 гр на 150 мл гарячої води) та залити чайний лист. Перші настої короткі, близько 15 секунд. З кожним наступним настоєм варто поступово збільшувати час заварювання.
Чай Улун дуже збалансований, його ферментація досягає 50% завдяки чому він має сильний аромат зеленого чаю та насичений смак червоного. Традиційно застосовується в Гунфу ча китайській чайній церемонії. Смак солодкий, м'який із сильним квітковим післясмаком. Аромат складний квітковий з нотами горіхів та османтусу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 50 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Виробник | Османтус |
- Ціна: 150 ₴