Кошик
431 відгук
НовинкиПодивитись
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер

Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 2
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 3
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 4
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 5

803 

  • Готово до відправки
  • Код: 0406
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуерВитриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер
803 
Готово до відправки
Купити Купити з
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Часто в чайних магазинах можна зустріти пуер в мандарині - пуер зручної форми, який легко заварювати, адже його не потрібно колоти спеціальним ножем, відміряти грами і т.д. А як щодо пуера в помело? Помело вважається найбільшим фруктом серед цитрусових, його біла м'якоть з гіркуватістю і аромат нагадують грейпфрут.

На чайній фабриці Менхай (Xishuangbanna Menghai Tea Industry Co., Ltd) вирішили поєднати міцний шу пуер та помело. Виробляють цей чай робиться так: помело очищають від м'якоті, висушують, після цього в нього кладуть чай, сушать і ферментують. Завдяки такій обробці чайне листя насичується цитрусовими маслами і набуває яскравого фруктового аромату.

Заварювання пуеру складається з наступних етапів:

1. Нагрійте свіжу (бажано фільтровану) воду до температури 95-100°C.

2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл окропу).

3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.

4. Залийте листя гарячою водою і відразу ж вилийте. Таким чином ви "пробудете" чай.

5. Знову залийте окропом чай і дайте настоятися протягом 5-15 секунд.

6. Розлийте чай та насолоджуйтесь.

Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожного наступного проливу рекомендується збільшувати.

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Додаткова обробкаФерментація
Кількість в упаковці1 шт.
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Подарункова упаковкаНі
Урожай1997
  • Ціна: 803 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner