Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер

Часто в чайних магазинах можна зустріти пуер в мандарині - пуер зручної форми, який легко заварювати, адже його не потрібно колоти спеціальним ножем, відміряти грами і т.д. А як щодо пуера в помело? Помело вважається найбільшим фруктом серед цитрусових, його біла м'якоть з гіркуватістю і аромат нагадують грейпфрут.
На чайній фабриці Менхай (Xishuangbanna Menghai Tea Industry Co., Ltd) вирішили поєднати міцний шу пуер та помело. Виробляють цей чай робиться так: помело очищають від м'якоті, висушують, після цього в нього кладуть чай, сушать і ферментують. Завдяки такій обробці чайне листя насичується цитрусовими маслами і набуває яскравого фруктового аромату.
Заварювання пуеру складається з наступних етапів:
1. Нагрійте свіжу (бажано фільтровану) воду до температури 95-100°C.
2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл окропу).
3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.
4. Залийте листя гарячою водою і відразу ж вилийте. Таким чином ви "пробудете" чай.
5. Знову залийте окропом чай і дайте настоятися протягом 5-15 секунд.
6. Розлийте чай та насолоджуйтесь.
Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожного наступного проливу рекомендується збільшувати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 140 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Урожай | 1997 |
- Ціна: 803 ₴