Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер

Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 2
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 3
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 4
  • Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер, фото 5

803 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0406
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Витриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуерВитриманий елітний Шу Пуер 1997 року, пуер Менхай. чай у помело, китайський темний пуер
803 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Часто в чайних магазинах можна зустріти пуер в мандарині - пуер зручної форми, який легко заварювати, адже його не потрібно колоти спеціальним ножем, відміряти грами і т.д. А як щодо пуера в помело? Помело вважається найбільшим фруктом серед цитрусових, його біла м'якоть з гіркуватістю і аромат нагадують грейпфрут.

На чайній фабриці Менхай (Xishuangbanna Menghai Tea Industry Co., Ltd) вирішили поєднати міцний шу пуер та помело. Виробляють цей чай робиться так: помело очищають від м'якоті, висушують, після цього в нього кладуть чай, сушать і ферментують. Завдяки такій обробці чайне листя насичується цитрусовими маслами і набуває яскравого фруктового аромату.

Заварювання пуеру складається з наступних етапів:

1. Нагрійте свіжу (бажано фільтровану) воду до температури 95-100°C.

2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл окропу).

3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.

4. Залийте листя гарячою водою і відразу ж вилийте. Таким чином ви "пробудете" чай.

5. Знову залийте окропом чай і дайте настоятися протягом 5-15 секунд.

6. Розлийте чай та насолоджуйтесь.

Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожного наступного проливу рекомендується збільшувати.

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Подарункова упаковкаНі
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Форма випускуРозсипний
Користувацькі характеристики
Вага140 г
Кількість в упаковці1
Країна-виробник товаруКитай
  • Ціна: 803 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner