Кошик
431 відгук
НовинкиПодивитись
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом

Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом
  • Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом, фото 2
  • Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом, фото 3
  • Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом, фото 4
  • Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом, фото 5
  • Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом, фото 6

1 200 

  • Готово до відправки
  • Код: 0407
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматомЧай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом
1 200 
Готово до відправки
Купити Купити з
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пуер у грейпфруті – це не просто чай. Чайні майстри ретельно відбирають грейпфрути з ідеальною формою та розміром, щоб створити гармонійне поєднання між ароматом чорного Пуера та свіжістю цитрусового плоду. Внаслідок цього унікального процесу зливаються не лише смакові ноти, а й візуальне сприйняття, роблячи чай у грейпфруті справжнім твором чайної естетики.

Цей чай виробляють відбираючи кращі плоди, витягають з них м'якиш, залишаючи скоринку, в яку далі поміщають чай. Іноді скоринку фрукта зсередини просочують соком чи корицею. Після підготовки "упаковки" трохи недосушений темний пуер поміщається всередину шкірки, а після просушується. Перед просушуванням плід із чаєм пов'язують, щоб надати чаю гарної форми.

Заварювання пуеру складається з наступних етапів:

1. Нагрійте свіжу (бажано фільтровану) воду до температури 95-100°C.

2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл окропу).

3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.

4. Залийте листя гарячою водою і відразу ж вилийте. Таким чином ви "пробудете" чай.

5. Знову залийте окропом чай і дайте настоятися протягом 5-15 секунд.

6. Розлийте чай та насолоджуйтесь.

Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожного наступного проливу рекомендується збільшувати.

 

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Додаткова обробкаФерментація
Кількість в упаковці1 шт.
Вага300 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Подарункова упаковкаНі
Урожай1999
  • Ціна: 1 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner