Чай Пуер Шу в грейпфруті 530 гр, елітний чай 1999, насичений пуер, чай з цитрусовим ароматом

Пуер у грейпфруті – це не просто чай. Чайні майстри ретельно відбирають грейпфрути з ідеальною формою та розміром, щоб створити гармонійне поєднання між ароматом чорного Пуера та свіжістю цитрусового плоду. Внаслідок цього унікального процесу зливаються не лише смакові ноти, а й візуальне сприйняття, роблячи чай у грейпфруті справжнім твором чайної естетики.
Цей чай виробляють відбираючи кращі плоди, витягають з них м'якиш, залишаючи скоринку, в яку далі поміщають чай. Іноді скоринку фрукта зсередини просочують соком чи корицею. Після підготовки "упаковки" трохи недосушений темний пуер поміщається всередину шкірки, а після просушується. Перед просушуванням плід із чаєм пов'язують, щоб надати чаю гарної форми.
Заварювання пуеру складається з наступних етапів:
1. Нагрійте свіжу (бажано фільтровану) воду до температури 95-100°C.
2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл окропу).
3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.
4. Залийте листя гарячою водою і відразу ж вилийте. Таким чином ви "пробудете" чай.
5. Знову залийте окропом чай і дайте настоятися протягом 5-15 секунд.
6. Розлийте чай та насолоджуйтесь.
Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожного наступного проливу рекомендується збільшувати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 300 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Урожай | 1999 |
- Ціна: 1 200 ₴