Кошик
704 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г

Подарунок
Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г
  • Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г, фото 2
  • Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г, фото 3
  • Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г, фото 4

60 800 

  • Готово до відправки
  • Код: 0408
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 гКолекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г
60 800 
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Колекційний унікальний Шу Пуер 1930, Юньнаньський чай, міцний китайський чай 357 г»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шу Пуер 1930 з провінції Юньнань - не тільки напій, але і подорож у минуле через аромати і смаки. Цей антикварний Пуер для справжніх поціновувачів. Смак та аромат витриманого чаю, який оброблений повністю у ручну традиційними методами, включаючи сушіння на сонці.

Особливістю цього пуера є його здатність до еволюції аромату та смаку з часом. Цей процес нагадує дозрівання вина чи сиру.

З початком свого шляху, Шу Пуер може мати інтенсивні та глибокі землісті, деревні та навіть грибні ноти, що є результатом прискореної ферментації та обробки. Однак з роками зберігання, коли чай подорожує через різні стадії окислення та ферментації, він може поступово набувати складніших і ніжніших відтінків. Це перетворення Шу Пуера на справжній "живий" напій, який змінюється у відповідь на умови зберігання та навколишнє середовище, робить його особливо захоплюючим та загадковим для шанувальників чаю. Колекціонування старих і добре збережених пуерів може перетворитися на справжню пригоду у світі смакових переживань та дослідження часу через чайну чашку.

Для заварювання проливом потрібно мінімум 5-8 грам чаю на 150 мл окропу.

Обов'язково промийте посуд окропом, після чого заварюйте з експозицією 15-30 секунд, збільшуючи тривалість кожної наступного проливу.

Пуер витримає щонайменше 5 проток.

Для заварювання в чайнику об'ємом 150-200 мл потрібно близько 2-3 г пуеру.

Якщо потрібен міцніший напій, кладуть 5-7 грам. Міцність залежить від ваших смакових уподобань.

Заливають чайний лист водою 100°C, настоюють приблизно 1-2 хвилин.

Першу заварку краще злити.

Для розкриття потенціалу чаю використовують гайвань з ісинської глини та типот – заварник для протоки. Можна готувати напій у посуді із боросилікатного скла або у керамічному чайнику. Для обробки брикету потрібна спеціальна дошка і ніж.

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Подарункова упаковкаНі
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Форма випускуРозсипний
Користувальницькі характеристики
Країна-виробник товаруКитай
  • Ціна: 60 800 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner