Ніж для пуера дерев'яний, ніж-шило для колки пресованого чаю, пуерний ніж, аксесуари для чаю

Не секрет, що з віком пуер набуває щільної, твердої структури. А для заварювання цього чаю потрібно відколоти шматочок від млинця чи плитки. Саме для цього й існує ніж для пуера.
Особливість пуерного ножа в тому, що він не ріже чайне листя впоперек, а допомагає розщепити його. Якщо вдома є пуер, то обов'язково повинен бути і ніж - таке правило в китайських сім'ях існує протягом багатьох років. Чайний ніж є особливим аксесуаром, який додасть автентичності чайній церемонії.
Як користуватись чайним ножем?
1. Покладіть млинець або плитку пуеру на стіл.
2. За допомогою ножа проробіть кілька дрібних проколів паралельно поверхні столу на кожній із сторін млинця. Рухи ножем повинні виходити убік від себе, цього правила потрібно дотримуватися, щоб уникнути травм.
3. Розщеплювати млинець пуера потрібно між шарами, не порушуючи цілісність листів. Обробляти шу або шен пуер за допомогою ножа потрібно паралельно шарам листя на невеликі частини або відшаровуючи необхідну частину для заварювання.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Висота | 165 мм |
Ширина | 18 мм |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | Дерево |
- Ціна: 200 ₴