Рожева матча, швидкорозчинний порошковий чай 200 г, чай Matcha, маття, домішка у випічку, десерти

Рожева матча — яскравий напій, смак якого не забудеться ніколи!
Чай роблять у рослини пітахая, батьківщиною якої є Мексика. Плоди цієї тропічної рослини мають рожеву або білу м'якоть із великою кількістю дрібних зерен. Оскільки рожеву матча роблять із соковитої м'якоті плодів, а не з листя й квітів (як в інших видах матчі), то й технологія тут застосовується інша. На першому етапі м'якоть пітахаї піддають заморозці, а потім із неї витягують вологу (сублімують) вакуумним способом, тобто видаляють із замороженої маси майже 90% води. Зроблений сублімований продукт подрібнюють у порошок тонкого помелу.
У процесі перетирання сублімованої м'якоті зерна перемелюються, і їхні цілющі властивості (антиоксидантні сполуки) стають доступними для засвоєння організмом. Якщо ж просто з'їсти сирий плід, то зерна не переваряться, і речовини, що містяться в них, жодної користі не принесуть.
Напій має ніжним фруктово-пряним ароматом. На смак він фруктовий, як буд-то фрукти об'єдналися разом.
Застосування:
- для коктейлей или смузи;
- десертів;
- боулів;
- фруктових салатів;
- як природний барвник для страв.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Матча |
Упаковка | Дой-пак |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 200 |
Кількість в упаковці | 1 |
Країна-виробник товару | Китай |
- Ціна: 600 ₴