Шу пуер розкриває свою історію у світі чаю елегантним штрихом. Він відтворює магію традиційного китайського чайного обряду. Завдяки процесу ферментації, шу знаходить свій глибокий, насичений і землистий смак, наповнюючи чашку вишуканими нотками природи. Згодом, немов під покровом мудрості, шу пуер дозріває, розкриваючи нові шари ароматів та нюанси смаку, втілюючи дух чайної історії у своїй багатій палітрі.
Смак шу пуеру характеризується багатством й глибиною. Він має землісті та дерев'яні ноти, які поєднуються з ніжними відтінками сухофруктів. Якщо віддаєте перевагу чаю з довгим і насиченим післясмаком, то цей пуер точно для вас.
Аромат чаю - неповторна суміш землі, диму та солодких відтінків, що створюють атмосферу таємничості та приємного тепла.
Шу Пуер заварюється способом настоювання
Весь процес поділяється на наступні етапи:
1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.
2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.
3. Залийте чайний лист водою та відразу ж зливайте. Це потрібно, щоб змити пил з чайного листя та "пробудити" чай.
Кожен наступний пролив заварюйте протягом 5-15 секунд із поступовим збільшенням часу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Урожай | 2015 |
- Ціна: 399 ₴