Кошик
847 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік

Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік
  • Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік, фото 2
  • Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік, фото 3
  • Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік, фото 4
  • Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік, фото 5

790 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0358
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рікЕлітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік
790 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Китайські улуни — це велика категорія чаїв різних сортів, різних на смак і аромат, спосіб створення. Можна сказати, все залежить від того, як відбувається оброблення чайного листа.

Розрізняють світлий і темний улун чай, який більш ферментований. Річ у тім, що на кінцевому етапі виробництва чайні листочки довгий час томяться на деревному вугіллі. Відбувається їхнє копчення, завдяки чому сировина стає темною, а готовий напій набуває глибокого коньячного відтінку та характерного аромату з пряними нотками. 

Темний улун - це напій із насиченим, пряним, злегка терпким букетом. Аромат червоних чаїв м'якший, сутінковий, із шоколадними нотками.

Заварювати чай необхідно крутим окропом 100°С в теплоємному посуді, наприклад, в ісинському чайнику з пористої глини для чорних чаїв або на крайній випадок в типоті або керамічній гайвані. 

У чайнику, звичайно, чай буде розкриватися значно повніше, ніж у гайвані. 

Співвідношення кількості чаю до води: 3 г на 150 мл. 

Пити рекомендується проливами з початковою експозицією 5-15 секунд, з поступовим збільшенням часу.

Якщо ви куштуєте цей улун після правильного заварювання, листя Цзінь Цзюнь Мей залишеться м'яким та однорідним.

Ви відчуєте властивий червоним чаям мед та спеції з незвичайними відтінками екзотичних фруктів, молочної карамелі, в'ялених ягід і навіть шоколаду

Чай з м'яким, фруктовим смаком та неймовірним ароматом, приведе будь-який схвильований розум у спокійний та розслаблений стан.

  • Ціна: 790 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner