Елітний ферментований чай, темний улун розсипний 500 г, у подарунковій жерстяній банці, 2023 рік

Китайські улуни — це велика категорія чаїв різних сортів, різних на смак і аромат, спосіб створення. Можна сказати, все залежить від того, як відбувається оброблення чайного листа.
Розрізняють світлий і темний улун чай, який більш ферментований. Річ у тім, що на кінцевому етапі виробництва чайні листочки довгий час томяться на деревному вугіллі. Відбувається їхнє копчення, завдяки чому сировина стає темною, а готовий напій набуває глибокого коньячного відтінку та характерного аромату з пряними нотками.
Темний улун - це напій із насиченим, пряним, злегка терпким букетом. Аромат червоних чаїв м'якший, сутінковий, із шоколадними нотками.
Заварювати чай необхідно крутим окропом 100°С в теплоємному посуді, наприклад, в ісинському чайнику з пористої глини для чорних чаїв або на крайній випадок в типоті або керамічній гайвані.
У чайнику, звичайно, чай буде розкриватися значно повніше, ніж у гайвані.
Співвідношення кількості чаю до води: 3 г на 150 мл.
Пити рекомендується проливами з початковою експозицією 5-15 секунд, з поступовим збільшенням часу.
Якщо ви куштуєте цей улун після правильного заварювання, листя Цзінь Цзюнь Мей залишеться м'яким та однорідним.
Ви відчуєте властивий червоним чаям мед та спеції з незвичайними відтінками екзотичних фруктів, молочної карамелі, в'ялених ягід і навіть шоколаду
Чай з м'яким, фруктовим смаком та неймовірним ароматом, приведе будь-який схвильований розум у спокійний та розслаблений стан.
Китайські улуни — це велика категорія чаїв різних сортів, різних на смак і аромат, спосіб створення. Можна сказати, все залежить від того, як відбувається оброблення чайного листа.
Розрізняють світлий і темний улун чай, який ферментованіший. Річ у тім, що на кінцевому етапі виробництва чайні листочки довгі години толяться на деревних вугіллі. Відбувається їхнє копчення, завдяки чому сировина стає темною, а готовий напій набуває глибокого коньячного відтінку та характерного аромату з пряними нотками.
Темний улун цей напій із насиченим, пряним, злегка терпким букетом. Аромат червоних чаїв м'якший, сутінковий, із шоколадними нотками.
Заварювати чай необхідно крутим окропом 100 °C у тепломістному посуді, наприклад, у ісинському чайнику з пористої глини для чорних чаїв або на крайній випадок у типоті або керамічній гайвані.
У чайнику, звичайно, чай розкриватиметься набагато повніше, ніж у гайвані.
Співвідношення кількості чаю до води: 3 г на 150 мл.
Пити рекомендується з проливання з початковою експозицією 5-15 секунд, з поступовим збільшенням часу.
Якщо ви спробуєте цей улун після правильного заварювання, листя Цзінь Цзюнь Мей залишиться м'яким та однорідним.
Ви відчуєте властивий червоним чаєм мед і спеції з незвичайними відтінками екзотичних фруктів, молочної карамелі, в'ялених ягід і навіть шоколаду!
Чай із м'яким, фруктовим смаком і неймовірним ароматом приведе будь-який схвильований розум у спокійний і розслаблений стан.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Вага | 500 г |
Упаковка | Жерстяна банка |
Подарункова упаковка | Так |
- Ціна: 790 ₴