Кошик
637 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha

Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 2
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 3
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 4
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 5
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 6
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 7
  • Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha, фото 8

395 

  • Немає в наявності
  • Код: 0357
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай MatchaЧай матча, зелений порошковий чай 100 г, зелений чай, чай Matcha
395 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Матча — порошок зі спеціально вирощеного зеленого чаю. Спеціальна процедура оброблення чайної сировини робить матчу скарбом корисних речовин.

На що треба обути зосередженим під час купівлі: 

Колір. Японський чай має бути насичено-зеленого кольору. У нього не має бути жовтуватих або болотних відтінків.

Термін придатності. Щоб отримати максимум користі від чаю потрібно, щоб він був свіжим. Рекомендований у Японії термін вживання Matcha — 12 місяців, з дати виробництва.

Паковання. Матча чай обов'язково має бути в щільно закритому заводському пакованні, що не пропускає світло та кисень.

 

Щоб зрозуміти смак матча, рекомендуємо пробувати його без добавок. Справжній японський чай матча під час заварювання набуває незвичайний нефритовий відтінок молодого листя, має свіжий, солодкувато-освіжний смак. Під час додавання до готового продукту молока трав'яні нотки посилюються, з'являється виражений солодкий присмак.

Текстура чаю схожа на м'який оксамитовий тальк. Він легко збивається до стійкої піни, п'ється легко, не залишає крупинок мовою.

Якщо перед вами порошок коричневого або жовтуватого відтінку, то, найімовірніше, перед вами напій низької якості.

Спосіб заварювання чаю матча:

Підготуйте необхідні інструменти: чашу для чаю (чаван), спеціальну віночок для збивання чаю (годинник), маленьке ситечко або сито для просіювання порошку, традиційну дерев'яну ложку (частоку) для вимірювання порції чаю матча.

1. Прогрійте чашу для чаю, залийте її гарячою водою й залиште на кілька секунд, потім вилийте воду.

2. Візьміть чашку-ложку (годинник) і відміряйте приблизно 1-2 грами чаю матча (приблизно половини ложки) й акуратно перекладіть його в ситечко або сито.

3. Просійте порошок чаю матча через ситечко або сито в підготовлену чашу для чаю. Це допоможе позбутися грудочок і надати чаю більш гладку текстуру.

4. За допомогою вінчика для збивання чаю (часена) акуратно збийте чай матча та гарячу воду в чаші. Рухи мають бути легкими та плавними, щоб утворилася піна, і чай став однорідним.

5. За бажання можна додати невелику кількість гарячої води (приблизно 60-70 мл), щоб розбавити напій і досягти бажаної консистенції.

Чай готовий! Традиційно його п'ють маленькими ковтками, насолоджуючись його унікальним смаком і ароматом.

  • Ціна: 395 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner