Чорний чай Аньхуа, елітний чай 1992 року, Fu Anhua Lai, пресована плитка 350 гр

Ласкаво просимо у світ елітного чаю Аньхуа 1992 року – прекрасного напою, який втілює в собі багатство та традиції давньокитайської чайної культури.
Цей чай готується таким же способом, як і чай хейча. Підготовка до обробки передбачає безліч етапів, а потім цей продукт можна використовувати для приготування чаю. Після збору листя сушать та пропарюють, щоб зупинити окислення. У цей момент стінки клітин руйнуються за допомогою декількох етапів прокатки, щоб полегшити ферментацію. Після цього чай висушують та обсмажують, щоб отримати проміжний продукт. Далі сирий чай сортується за якістю, а дрібні частинки та шматочки відфільтровуються.
Потім листя сортують за кольором й змішують, щоб забезпечити збалансований смак та рівномірну ферментацію. Після цього листя знову пропарюють і пресують у культову форму цегли. Вже після цього аньхуа ферментується у цій формі протягом 40 днів, протягом яких розвиваються спори «золотої квітки» короноїдного гриба.
Саме завдяки такій складній обробці Аньхуа колекційний чай, на який полюють чайні фанати.
Щоб чай віддав свій справжній смак його необхідно правильно заварити.
Для цього рекомендується використовувати спеціальний посуд та воду температурою близько 85-90 °C.
Пропорції для заварювання: 5-8 г чаю на 150 мл окропу. Перший пролив заварюється протягом 15-30 секунд, щоб досягти найкращого смаку та аромату.
Час настоювання кожного наступного заварювання поступово збільшуйте.
Пийте не поспішаючи, насолоджуючись моментом і дозволяючи розкритися чаю і подарувати вам свою суть.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 350 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Урожай | 1992 |
- Ціна: 799 ₴