Да Хун Пао, молодий улун з гір Іу, Wuyi Rock Dahongpao Tea, чай у жестяній банці 250 гр
"Да Хун Пао" є одним із найдорожчих чаїв у світі. І одна з причин, через яку він настільки дорогий, полягає в його ексклюзивному виробництві. Цей чай вирощується на невеликій ділянці землі в горах ІУ в провінції Фудзянь у Китаї, де росте невелика кількість дерев. Кожне дерево може давати обмежену кількість листя й збирати його можна лише раз на кілька років. До того ж, обробка та ферментація чайної сировини для "Да Хун Пао" вимагають великої майстерності та уваги до деталей.
Таким чином, поєднання обмеженого виробництва, найвищої якості та затребуваності серед поціновувачів робить чай "Да Хун Пао" рідкісним і дорогим напоєм, який визнається як один із найпрестижніших та найексклюзивніших чаїв у світі.
Спосіб заварювання
Попередньо прогрійте посуд для заварювання та пиття.
Не заварюйте улуни і пуери в одному й тому ж посуді.
Воду слід обирати м'яку, покупну або фільтровану.
Закип'ятіть воду до появи великих бульбашок, після чого дайте їй остигнути до температури 85°С.
Залийте чайне листя водою у пропорції 8 гр чаю на 150 мл води та дайте настоятись впродовж 5-15 секунд.
Час заварювання наступних проливів збільшуйте залежно від ваших вподобань.
Для заварювання пресованого Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одну заварку 20-40 секунд.
Заварювати Улун «Да Хун Пао» можна до 10 разів.
- Ціна: 450 ₴