Колекційний Шу Пуер 1995 року, витриманий чай у плитці 2000г, чай зі старих дерев, міцний пуер
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Колекційний Шу Пуер 1995 року, витриманий чай у плитці 2000г, чай зі старих дерев, міцний пуер»
Шу Пуер 1995 року це прекрасний чай з провінції Юньнань в Китаї. Шу Пуер, також відомий як "зрілий" або "постферментований" пуер, проходить спеціальний процес ферментації, який надає йому свої унікальні особливості та характеристики.
Для правильного заварювання шу пуеру радимо використовувати чайник, гайвань чи типод.
Процес заварювання складається з наступних етапів:
1. На 3-5 г чайного листя потрібно взяти 150 мл води.
2. Залити чайний лист окропом і злити перший пролив, змивши таким чином пил з листя.
3. Кожен наступний пролив рекомендуємо заварювати впродовж 5-15 секунд.
- Ціна: 5 999 ₴