Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang

Чай пуер Лао Бан Чжан, що народився в провінції Юньнань, зібраний вручну з дотриманням усіх чайних традицій, з чайних дерев віком від 100 до 200 років. Цей пуер ідеальний як для компанії, так і для відокремленого чаювання наодинці з собою.
Чай пуер Лао Бан Чжан 2007 року має багатий та насичений смак. В ньому глибокі ноти темного шоколаду та патоки. Смак цього чаю збалансований і складний, з невеликою солодкістю та приємною гірчинкою. Він залишає теплий і тривалий післясмак, розкриваючись у всій своїй складності на язиці.
Аромат пуера Юньнань насичений, він розкривається поступово, ваблячи вас у захоплюючу подорож до світу чаю.
Колір готового настою може змінюватись від насиченого червоного до глибокого бурштиново-коричневого відтінку, відтінок відображає ступінь ферментації та дозрівання чаю.
Для заварювання чаю пуер, рекомендуємо наступний спосіб:
1. Нагрійте чисту та свіжу воду до температури близько 95-100 °C. Це допоможе розкрити аромати та смак чаю.
2. Помістіть чай у посуд для заварювання (співвідношення: 3-5 г чаю на 150 мл води).
3. Залийте гарячою водою чай і дайте йому трохи розкритися протягом декількох секунд. Потім вилийте цей настій, це допоможе "пробудити" чайне листя.
4. Потім знову залийте чай гарячою водою і дайте йому настоятись впродовж 5-15 секунд.
5. Насолоджуйтесь багатим смаком та ароматом пуера.
Цей чай чудово витримує багаторазові проливи. Для більш насиченого смаку та аромату збільшуйте час настоювання при кожному наступному заварюванні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 599 ₴