Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang

Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 2
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 3
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 4
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 5
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 6
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 7
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 8
  • Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang, фото 9

599 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0328
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao BanzhangПуер Шу 2007 року, пресований млинець 357г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang
599 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Чай пуер Лао Бан Чжан, що народився в провінції Юньнань, зібраний вручну з дотриманням усіх чайних традицій, з чайних дерев віком від 100 до 200 років. Цей пуер ідеальний як для компанії, так і для відокремленого чаювання наодинці з собою.

​Чай пуер Лао Бан Чжан 2007 року має багатий та насичений смак. В ньому глибокі ноти темного шоколаду та патоки. Смак цього чаю збалансований і складний, з невеликою солодкістю та приємною гірчинкою. Він залишає теплий і тривалий післясмак, розкриваючись у всій своїй складності на язиці.

Аромат пуера Юньнань насичений, він розкривається поступово, ваблячи вас у захоплюючу подорож до світу чаю. 

Колір готового настою може змінюватись від насиченого червоного до глибокого бурштиново-коричневого відтінку, відтінок відображає ступінь ферментації та дозрівання чаю.

Для заварювання чаю пуер, рекомендуємо наступний спосіб:

1. Нагрійте чисту та свіжу воду до температури близько 95-100 °C. Це допоможе розкрити аромати та смак чаю.

2. Помістіть чай у посуд для заварювання (співвідношення: 3-5 г чаю на 150 мл води).

3. Залийте гарячою водою чай і дайте йому трохи розкритися протягом декількох секунд. Потім вилийте цей настій, це допоможе "пробудити" чайне листя.

4. Потім знову залийте чай гарячою водою і дайте йому настоятись впродовж 5-15 секунд.

5. Насолоджуйтесь багатим смаком та ароматом пуера. 

Цей чай чудово витримує багаторазові проливи. Для більш насиченого смаку та аромату збільшуйте час настоювання при кожному наступному заварюванні.

  • Ціна: 599 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner