Кошик
705 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року

Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 2
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 3
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 4

479 

  • Готово до відправки
  • Код: 0330
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 рокуШен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року
479 
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Класичний Шу Пуер Фенікс спресований у формі точа або пташине гніздо - традиційна компактна форма пресування. Чай має класичний смак з нотами землистості та довгим післясмаком. Якщо хочете купити пуер із тонізуючим ефектом, який подарує приплив енергії, тоді цей чай ваш вибір!.

Пуер має зручну форму: точа, туо ча, то ча або ластівчине гніздо, яке найчастіше важить 100-150 грам. Однак можна зустріти точи вагою 7 грам. Форма то-ча дозволяє зручно брати із собою чай у похід чи подорожі, але нюансом міні-точи є те, що найчастіше їх виробляють із залишків сировини.

Спосіб заварювання:

1. Підготуйте свіжу питну воду, нагрійте до температури близько 95-100°C. Високоякісна вода допоможе зберегти смак та аромат чаю.

2. Візьміть шматочок пуера і обережно відділіть необхідну кількість листя за допомогою чайного ножа або іншого відповідного інструменту. Рекомендується використовувати близько 3-5 г чаю на 150 мл води.

3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання, залийте окропом і змийте. Цим ви промиваєте чайні листи, "пробуджуєте" чай і змиваєте пил.

4. Потім знову залийте пуер водою і дайте настоятись впродовж 5-15 секунд. 

Після кожного проливу збільшуйте час заварювання чаю. Стандартно час другого настою становить близько 30-40 секунд, третього: 50-60 секунд, й так далі. Ви можете підлаштовувати час заварювання в залежності від своїх вподобань до міцності та аромату чаю. 

Приємного чаювання!

  • Ціна: 479 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner