Кошик
787 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року

Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 2
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 3
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 4
  • Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року, фото 5

479 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0330
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 рокуШен Пуер Фенікс, тоуча (гніздо) 100г, класичний пуер, якісний китайський чай 2002 року
479 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Класичний Шу Пуер Фенікс спресований у формі точа або пташине гніздо - традиційна компактна форма пресування. Чай має класичний смак з нотами землистості та довгим післясмаком. Якщо хочете купити пуер із тонізуючим ефектом, який подарує приплив енергії, тоді цей чай ваш вибір!.

Пуер має зручну форму: точа, туо ча, то ча або ластівчине гніздо, яке найчастіше важить 100-150 грам. Однак можна зустріти точи вагою 7 грам. Форма то-ча дозволяє зручно брати із собою чай у похід чи подорожі, але нюансом міні-точи є те, що найчастіше їх виробляють із залишків сировини.

Спосіб заварювання:

1. Підготуйте свіжу питну воду, нагрійте до температури близько 95-100°C. Високоякісна вода допоможе зберегти смак та аромат чаю.

2. Візьміть шматочок пуера і обережно відділіть необхідну кількість листя за допомогою чайного ножа або іншого відповідного інструменту. Рекомендується використовувати близько 3-5 г чаю на 150 мл води.

3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання, залийте окропом і змийте. Цим ви промиваєте чайні листи, "пробуджуєте" чай і змиваєте пил.

4. Потім знову залийте пуер водою і дайте настоятись впродовж 5-15 секунд. 

Після кожного проливу збільшуйте час заварювання чаю. Стандартно час другого настою становить близько 30-40 секунд, третього: 50-60 секунд, й так далі. Ви можете підлаштовувати час заварювання в залежності від своїх вподобань до міцності та аромату чаю. 

Приємного чаювання!

  • Ціна: 479 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner