Кошик
880 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай

Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 2
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 3
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 4
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 5
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 6
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 7
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 8
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 9
  • Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай, фото 10

1 439 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0331
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чайШу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай
1 439 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Витриманий пуер 1997 року виготовлений з верхнього листя, зібраного ранньою весною на висоті 1800 м. Традиційна тривала ферментація створює унікальний фруктовий букет з вершковим післясмаком. Його хочеться пити довше, розтягуючи насолоду.

Насолоджуватись є чим. Шу складається з суміші якісного чайного листя, яке надає смаку оксамитової м'якості. Насичений фруктовий букет органічно продовжує вершковий післясмак. 

​Щоб отримати ідеальний шу, його слід заварювати так:

1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.

2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.

3. Залийте чайний лист водою і відразу зливайте. Це потрібно, щоб змити пил з чайного листя та "пробудити" чай.

Кожен наступний пролив заварювайте протягом 5-15 секунд із поступовим збільшенням часу.

  • Ціна: 1 439 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner