Шу Пуер, Юньнанський пуер 1997 року, насичений чай пуер, млинець 500 г, китайський чай
Витриманий пуер 1997 року виготовлений з верхнього листя, зібраного ранньою весною на висоті 1800 м. Традиційна тривала ферментація створює унікальний фруктовий букет з вершковим післясмаком. Його хочеться пити довше, розтягуючи насолоду.
Насолоджуватись є чим. Шу складається з суміші якісного чайного листя, яке надає смаку оксамитової м'якості. Насичений фруктовий букет органічно продовжує вершковий післясмак.
Щоб отримати ідеальний шу, його слід заварювати так:
1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.
2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.
3. Залийте чайний лист водою і відразу зливайте. Це потрібно, щоб змити пил з чайного листя та "пробудити" чай.
Кожен наступний пролив заварювайте протягом 5-15 секунд із поступовим збільшенням часу.
- Ціна: 1 439 ₴