Чай Шу Пуер Юньнань, 1997 року, пресована плитка 500 г, чорний чай
Цей Шу - справжнє відкриття, він яскравий, соковитий, нереально смачний пуер із ефектом, що надихає. Має збалансований характер, гарну палітру аромату, рівний стан. Але скільки б багато ви про нього не читали, краще один раз спробувати та переконатися особисто!
Неймовірний каштановий колір настою цього пуера заворожує. Аромат грає запашними акордами, дражнить нюх нотами прянощів.
Пуер має міцний смак і довгий післясмак, що говорить про високу якість сировини, яка вирощена високо в горах.
Розкрити всі особливості характеру цього пуеру шу допоможе правильне його заварювання. Для цього рекомендуємо взяти глиняний, скляний або фарфоровий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що комірчаста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води.
Залийте окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливром ви повинні промити чайне листя, змити з нього пил.
Усі наступні проливи рекомендується заварювати протягом 5-15 секунд, зі збільшенням часу заварювання.
Насолоджуйтесь!
- Ціна: 1 440 ₴