Насолоджуйтеся вишуканим молочним смаком та ароматом молодого Тайванського альпійського улуну. Цей чай виготовлений з добірного листя, вирощеного на високогірних плантаціях без використання пестицидів. Аромат улуну зачаровує своєю свіжістю та приємною квітковою ноткою, а смак гармонійно поєднує в собі насолоду та ноти мигдалю з марципаном.
Улун - це напів ферментований чай, який поєднує в собі риси зеленого та чорного чаю. Це один із видів чаю, який тільки покращується з часом, витримка улуна протягом кількох років дозволяє йому розвивати більш складні та глибокі смакові нюанси.
Для найкращого результату рекомендується заварювати тайванський улун таким чином:
1. Підготуйте свіжу фільтровану воду та нагрійте її до температури близько 85-90°С.
2 Насипте сухий улун у ємність для заварювання у співвідношенні 5-8 г на 150 мл води.
3. Залийте чай гарячою водою й дайте йому настоятися протягом 5-15 секунд, зі збільшенням часу настоювання при кожному наступному заварюванні.
Насолоджуйтесь ароматом та смаком цього прекрасного чаю.
- Ціна: 899 ₴