Хей ча 2006 з провінції Хубей є аналогом китайського шен пуера. Зовні чай схожий на плитку шоколаду, проте смак не шоколадний, як можна було подумати. Смак м'який, трохи солодкий, із приємним післясмаком.
Монгольський чай Хей Ча це дивовижний напій. В ароматі присутні насичені деревні, винні ноти. Смак глибокий, з масляними нотами з відтінками перцю та прянощів.
Заварювати цей чай слід так:
1. Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не ллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
2. Покладіть на дно заварку у співвідношенні 5-8 г чаю на 150 мл води.
3. Залийте заварку окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви повинні промити чайне листя, змити пил.
Усі наступні проливи рекомендується заварювати протягом 15-30 секунд.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 500 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 599 грн