Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 1000 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай

Елітний пуер шу 1986 року це насолода для поціновувачів китайського чаю. Він вироблений чайними фермерами народності лаху, які мешкають у районі Бандвей-Шань провінції Юньнань.
Лаху традиційно займаються фермерством та вирощуванням чаю, включаючи зелений, чорний та пуер. Цікавим є той факт, що право збирати чайну сировину передаєьтся із поколіннія в покоління. Також й з вирощуванням чайних дерев - частіше за все їх вирощують кілька поколінь одних і тих же родин.
Пуер 1986 року має смак карамелі з перцевими нотами. Він бархатистий, з довгим післясмаком.
Щоб зповна насолодитись смаком та ароматом елітного пуеру візьміть 3-5 г чаю на 150 мл окропу.
Прогрійте посуд. В жодному разі не давайте йому охолонути та відразу кладіть до нього чай.
Коли чай опинився в прогрітому посуді, зачекайте 5-15 секунд, щоб чай встиг просочитися жаром. Чим сильніше ви прогрієте шу пуер до першого проливу, тим смачнішим буде чай.
Якщо вам подобається міцний чай, збільшуйте час заварювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 2 300 грн