Кошик
637 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай

Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 2
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 3
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 4
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 5
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 6
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 7
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 8
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 9
  • Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай, фото 10

1 440 

  • Немає в наявності
  • Код: 0314
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чайЧай Шу Пуер 1986, пресована плитка 500 г, колекційний пуер Менхай, витриманий чай
1 440 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Елітний пуер шу 1986 року це насолода для поціновувачів китайського чаю. Він вироблений чайними фермерами народності лаху, які мешкають у районі Бандвей-Шань провінції Юньнань. 

Лаху традиційно займаються фермерством та вирощуванням чаю, включаючи зелений, чорний та пуер. Цікавим є той факт, що право збирати чайну сировину передаєьтся із поколіннія в покоління. Також й з вирощуванням чайних дерев - частіше за все їх вирощують кілька поколінь одних і тих же родин.

Пуер 1986 року має смак карамелі з перцевими нотами. Він бархатистий, з довгим післясмаком.

Щоб зповна насолодитись смаком та ароматом елітного пуеру візьміть 3-5 г чаю на 150 мл окропу. 

Прогрійте посуд. В жодному разі не давайте йому охолонути та відразу кладіть до нього чай. 

Коли чай опинився в прогрітому посуді, зачекайте 5-15 секунд, щоб чай встиг просочитися жаром. Чим сильніше ви прогрієте шу пуер до першого проливу, тим смачнішим буде чай.

Якщо вам подобається міцний чай, збільшуйте час заварювання.

  • Ціна: 1 440 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner