Кошик
918 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г

Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 3
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 4
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 5
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 6
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 7
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 8
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 9
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 10
  • Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г, фото 11

1 558 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0315
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 гШу Пуер 1980 року, рідкісний китайський пуер, пресований чай у плитці 250 г
1 558 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Витриманий пуер із провінції Юньнань. Він зібраний вручну та оброблений традиційним способом, у тому числі із сушінням на сонці. По мірі збільшення часу зберігання, збільшувалися і смакові та ароматичні властивості чаю.

Чайна сировина для цього пуеру зібрана із дерев, вік яких складає понад 100 років. Саме чайна сировина "у віці" й створює настрій цього шу.

Потужна енергія аромату у поєднанні з м'яким смаком із нотками шоколаду, гострого перцю та тютюну подарують справжнє задоволення від чаювання.

Щодо способу заварювання, то тут все просто:

Візьміть 3-5 г чаю на 150 мл окропу.

2. Спочатку прогрійте посуд. В жодному разі не давайте йому охолонути та відразу кладіть до нього чай.

3. Коли чай опинився в прогрітому посуді, зачекайте 5-15 секунд, щоб чай встиг просочитися жаром. Чим сильніше ви прогрієте шу пуер до першого проливу, тим смачнішим буде чай.

Якщо вам подобається міцний чай, збільшуйте час заварювання.

  • Ціна: 1 558 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner