Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума

Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума
  • Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума, фото 2
  • Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума, фото 3
  • Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума, фото 4
  • Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума, фото 5
  • Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума, фото 6

2 278 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0317
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсумаШу Пуер 2001 року, плитка 500 гр, традиційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума
2 278 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Канчжуанський тибетський чай 2001 року це витриманий пуер. Чайний лист для цього чаю був ретельно відібраний, оброблений та витриманий у спеціальних умовах, що додало йому особливої ​​глибини та насиченого смаку. 

Чай складається з міцного китайського пуеру, молока яка, вершкового масла (масло зроблене з молока яка) та невеликої кількості солі.

Головна складова цього пуера, звичайно ж, чайна сировина. Спочатку листя ретельно відбирають: воно має бути зеленого кольору і не мати пошкоджень. Потім його піддаються процесу ферментації та сушіння на відкритому повітрі. Після цього листя розміщують у спеціальні контейнери, де витримують протягом кількох років.

Під час витримки відбувається безперервний процес окислення та ферментації, що надає чаю більш насиченого та глибокого смаку. Протягом цього часу листя чаю поступово перетворюються на темно-коричневе або чорне, його аромат стає більш насиченим, а текстура - більш гладкою та м'якою.

Вже після отримання чудового пуеру його змішують в рештою інгредієнтів й готують яанський тибетський пуер. Процес приготування відбувається у спеціальній ємності, яка має назву донмо (на вигляд донмо дуже схожий на маслобійку). У донмо відбувається процес збивання всіх компонентів до однорідної консистенції.

​Чай саме 2001 року унікальний тим, що у 2001 році в регіоні виробництва були дуже сприятливі для вирощування сировини умови клімату, тому чай урожаю того року має насичений смак та аромат, який зберігається навіть після кількох заварювань. Смак та аромат доповнює глибокий коричневий колір та насичена текстура настою, яка обволакує смакові рецептори, залишаючи яскравий післясмак.

​Приготувати Яаньський тибетський пуер можна двома способами: варкою на вогні та настоюванням.

Спосіб заварювання Варка 

Варка чаю на вогні надає напою особливий смак та аромат. Важливо стежити за процесом варіння, щоб не пересушити або навпаки не переварити чай.

Цей спосіб заварювання чаю поділяється на такі етапи:

1. Залийте воду в ємність та поставте на вогонь. Для заварювання рекомендується використовувати м'яку та очищену воду.

2. Коли вода почне кипіти, додайте листя чорного чаю. Рекомендоване співвідношення: 10-15 гр на 1000 мл води.

3. Зачекайте кілька секунд, поки вода не почне кипіти, потім зніміть з вогню.

4. Зачекайте, поки бульбашки зупиняться, потім знову поставте чай на вогонь і доведіть до кипіння.

5. Повторіть цей процес 2-3 рази, поки чай не розкриється та не віддасть свій аромат.

6. Обережно процідіть чай через сито чи друшляк у чашку чи чайник.

За бажанням можна повторити процес заварювання кілька разів, збільшуючи час заварювання для кожної наступної партії.

Спосіб заварювання настоюванням.

1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.

2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.

3. Залийте чайний лист водою і відразу зливайте. Це потрібно, щоб змити пил з чайного листя та "пробудити" чай.

Кожен наступний пролив заварюйте протягом 5-15 секунд.

  • Ціна: 2 278 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner