Кошик
321 відгук
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай

Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 2
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 3
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 4
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 5
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 6
  • Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай, фото 7

399 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 0319
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чайМонгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай
399 грн
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чай із китайської провінції Сичуань став лідером серед сортів Китаю, що експортуються. Щороку китайці виробляють та продають близько 4000 тонн чаю Хей-Ча. Найбільша кількість цього чаю було експортовано до Тибету та Монголії. 

Виробляють хей-ча або монгольський чай у різних регіонах: Сичуань, Хунань, Анхуей, Хубей, Гуансі, Юньнань.

Для цього чаю використовують велике і середнє листя з чайних дерев та кущів. Чайні сади ростуть високо в горах, на висоті близько 800 метрів над рівнем моря. 

Особливістю виробництва Хей ча є те, що листя чаю не ферментуються, а проходять постферментацію: чайне листя складається в купу в спекотному, вологому приміщенні і проходить постферментацію мікроорганізмами, що є у повітрі. Після чай пресують у вигляді плиток та цеглин. Також природна постферментація продовжується і протягом багатьох років, поки чай зберігається. 

Монгольський чай необхідно заварювати наступним чином:

1. Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.

2. Покладіть на дно заварку у співвідношенні 5-8 г чаю на 150 мл води.

3. Залийте окропом заварку (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви повинні промити чайне листя, змити пил.

Усі наступні проливи рекомендується заварювати протягом 15-30 секунд.

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Форма випускуПресований
Кількість в упаковці1 шт.
Вага258 г
УпаковкаПаперовий пакет
Подарункова упаковкаНі
  • Ціна: 399 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner