Молодий червоний улун Фенцинь, класичний чай Юньнань, розсипний 180 г, 2023 року

Молодий чорний чай Фенцинь 2023 року - найкращий вибір для тих, хто цінує якість та здоровий спосіб життя. Чайна сировина вирощена в екологічно чистому районі провінції Юньнань, гарантовано порадує неповторним солодовим смаком і довгим післясмаком, з нотками сухофруктів. Спробуйте цей напій і ви відкриєте для себе новий світ чаю, який стане незамінним у вашому житті!
Своїм смаком чай завдячує технології виробництва. Обробка молодого чорного чаю відбувається у приміщенні – листя розкладають на бамбукові кошики для процесу зав'ялювання, під час якого строго контролюється температура у приміщенні. Після цього листи піддають машинній прокатці. Потім листя поміщають у спеціальні дерев'яні ящики та накривають тканиною для окислення. Чайний майстер уважно стежить за листям, щоб визначити момент завершення окислення. На останній стадії обробки листя просушують при 120°С. Таким чином чорний чай з Фенциня набуває насичений солодовий смак з нотками сухофруктів та приємний аромат.
Цей молодий чай має вишуканий смак солоду із сухофруктами та багатий ароматом, який неможливо забути. Глибокий смак змінюється довгим післясмаком. Аромат цього чаю має нотки спецій і солодких фруктів, що робить його ще більш привабливим.
Колір настою чаю з Фенциня прозорий та чистий, що свідчить про його високу якість. Однак він може змінюватись від золотистого до темного, залежно від тривалості заварювання - чим довше настоювати чай, тим глибшим стає його колір.
Щоб отримати максимальне задоволення від чаю, важливо правильно його заварювати. Ось кілька простих кроків, які допоможуть вам насолодитися цим чудовим напоєм:
1. Нагрійте воду до температури 95-100 ° C.
2. Засипте чай у посуд для заварювання у пропорції: 3-5 г чаю на 150 мл води.
3. Залийте окропом чай та дайте йому настоятися впродовж 5-15 секунд.
4. Обережно перелийте настій у чашку чи глиняну тарілку для пиття.
5. Насолоджуйтесь насиченим смаком та ароматом чорного Шу пуера з Фенциня.
Якщо ви віддаєте перевагу більш міцному настою, то можна збільшити час заварювання. Ви можете заварювати чорний чай 2023 року кілька разів, щоразу збільшуючи час настою. У цьому випадку смак та аромат чаю стають ще більш насиченими.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 180 г |
Упаковка | Коробка |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 399 ₴