Кошик
944 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер

Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 3
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 4
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 5
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 6
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 7
  • Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер, фото 8

700 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0308
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуерПуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357г млинець, чорний чай, китайський пуер
700 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Що ми знаємо про місцевість ІУ? Чому чай звідти такий популярний? Цей регіон розташований у провінції Юньнань, в південній частині Китаю і має багату історію та культурну спадщину. У цьому районі, на березі озера Фучжоу, розташувалося Стародавнє місто Лідзян, якому понад 1300 років.

Тут знаходиться знаменитий храм Лонгмен, який був збудований ще в 803 році і є одним із найбільших і найзначніших буддійських храмів того часу. Усередині храму знаходиться величезна статуя Будди заввишки понад 30 метрів, вирізана із цілісного каменю.

Туристи приїжджають у це місто ще й для того аби подивитися на канали, які були збудовані ще 638 року і досі використовуються для перевезення товарів та людей.

Особливістю пуера Шу Іу є те, що він виробляється вручну з листя старих дерев чаю, які ростуть в гірських районах на висотах понад 1600 метрів над рівнем моря. Ці дерева мають потужне коріння, яке сягає глибоко в землю та поглинає багато поживних речовин із ґрунту, що в свою чергу впливає на багатий смак та аромат чаю.

​Виробляється цей пуер шляхом ферментації та пресування листя чаю у форми млинців. В результаті тривалого зберігання листя чаю стає густим і набуває темного кольору. Завдяки правильно проведеній ферментації у чаю з'являється глибокий і насичений смак та стійкий аромат.

Для заварювання витриманого шу 2009 року краще використовувати спеціальний посуд. 

На 150 мл гарячої води потрібно взяти 3-5 г чаю

Залийте чай водою та відразу злийте, таким чином пил, що скупчився на листі, змиється. 

Знову залийте чай водою, дайте настоятись протягом 5-15 секунд. 

Пуер готовий, насолоджуйтесь! 

Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченому смаку та аромату чаю, при кожному наступному проливі просто збільшуйте час заварювання.

  • Ціна: 700 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner