Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай

Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай
  • Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай, фото 2
  • Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай, фото 3
  • Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай, фото 4
  • Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай, фото 5
  • Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай, фото 6

350 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0307
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Гречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чайГречаний чай із чорної татарської гречихи, чай Далян у банці 250г, корисний чай, вітамінний чай
350 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Насолоджуйтеся насиченим смаком та ароматом чорного гречаного чаю з татарської гречки, у зручній банці вагою 250 грам. 

Цей чай виготовлений із високоякісної чорної татарської гречки. Вона відноситься до диких різновидів посівної гречки. Для чаю використовують молоді зерна, які збираються у певну пору року. Сировину просіюють, потім трохи обсмажують та перетворюють зерна на гранули. Після цього гранули пресують, після чого вже виходить готовий напій. 

Смак цього чаю можна описати як глибокий та насичений, з приємною гіркуватістю та нотками карамелі, горіхів та випічки. 

Щоб зберегти смак напою заварювати його рекомендується у певній послідовності: 

1. вибрати будь-який зручний посуд, рекомендується використовувати посуд з кераміки або скла: френч-прес, чайник або звичайну чашку;

2. висипати в посуд 1-2 чайні ложки гранул чаю на 250 мл води;

3. залити водою з температурою близько 90-95 ° C;

​4. залишити настоюватись протягом 3-5 хвилин, а для отримання міцнішого смаку напою можна збільшити час у два рази;

5. готовий напій (при використанні ядер) слід процідити через ситечко.

Заварювати гречаний чай можна й холодною водою, проте тоді час настоювання збільшиться до 2-3 годин. Одні й самі зерна татарської гречки допускається використовувати до трьох разів, з кожним разом збільшуючи тривалість процедури заварювання

Ще трохи рекомендацій 

  • Краще не готувати великі обсяги, а робити новий напій безпосередньо перед чаюванням. 
  • Наприкінці чаювання заварені зерна можна з'їсти, адже у них найбільший вміст корисних мікроелементів. 
  • Пити чай рекомендується після їди, у вигляді десерту
  • Він чудово поєднується з цитрусовими, молоком та медом.
  • Ціна: 350 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner