Кошик
681 відгук
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай

Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 2
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 3
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 4
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 5
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 6
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 7
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 8
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 9
  • Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай, фото 10

650 

  • Немає в наявності
  • Код: 0301
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чайШу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай
650 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Палацовий Шу Пуер 2009 року, вироблений з чайного листя, вирощеного на висоті 1500 метрів в провінції Юньнань. 

Шу пуер - один із найуспішніших експериментів щодо вдосконалення традиційних методів виробництва чаю. Його створення було пов'язане з нестачею шен пуера в період після Другої світової війни, а також із проблемою зберігання зеленого пуера. Чайні майстри вирішили провести експеримент й створити новий вид чаю, який міг би зберігатися довше і не втрачати свої смакові якості. У результаті, після штучної ферментації зеленого чайного листя, вони набули глибокого темного кольору і розвинули унікальний аромат і смак, й перетворились у напій, який сьогодні ми знаємо як шу пуер.

Щоб насолодитись усіма відтінками смаку та аромату цього пуеру його необхідно правильно заварити.

Для цього спочатку потрібно прогріти чайний посуд.

Покласти сухий чай у співвідношенні 3-5 гр заварки на 150 мл води.

Залити чайне листя водою та одразу ж злити. Так ви змиваєте пил із чайного листя та "пробуджуєте" чай.

Кожен наступний пролив заварювати впродовж 5-15 секунд.

Пуер має вершково карамельний смак, з нотами землистості. Затяжний післясмак дає потужний приплив енергії.

  • Ціна: 650 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner