Шу Пуер, млинець 357г, юньнанський палацовий пуер, 2009 року, чорний китайський чай

650 грн
- В наявності
- Код: 0301
Палацовий Шу Пуер 2009 року, вироблений з чайного листя, вирощеного на висоті 1500 метрів в провінції Юньнань.
Шу пуер - один із найуспішніших експериментів щодо вдосконалення традиційних методів виробництва чаю. Його створення було пов'язане з нестачею шен пуера в період після Другої світової війни, а також із проблемою зберігання зеленого пуера. Чайні майстри вирішили провести експеримент й створити новий вид чаю, який міг би зберігатися довше і не втрачати свої смакові якості. У результаті, після штучної ферментації зеленого чайного листя, вони набули глибокого темного кольору і розвинули унікальний аромат і смак, й перетворились у напій, який сьогодні ми знаємо як шу пуер.
Щоб насолодитись усіма відтінками смаку та аромату цього пуеру його необхідно правильно заварити.
Для цього спочатку потрібно прогріти чайний посуд.
Покласти сухий чай у співвідношенні 3-5 гр заварки на 150 мл води.
Залити чайне листя водою та одразу ж злити. Так ви змиваєте пил із чайного листя та "пробуджуєте" чай.
Кожен наступний пролив заварювати впродовж 5-15 секунд.
Пуер має вершково карамельний смак, з нотами землистості. Затяжний післясмак дає потужний приплив енергії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 650 грн