Пуер Шу Лао Бан Чжан, млинець 357г, 2016 року, витриманий китайський пуер, чайний суп

699 грн
- В наявності
- Код: 0300
Шу пуер Лао Бан Чжан є одним із найдорожчих сортів чаю у світі. Його висока ціна пояснюється не лише чайною сировиною, якій 100-200 років, а й традиційним способом її обробки, що потребує великої майстерності та проводиться вручну.
Чай відмінно підійде для чаювання наодинці або у великій компанії друзів та рідних. Його міцний смак, що поєднує в собі персик і мускат пробуджує емоції і добре бадьорить.
Щоб правильно заварити шу пуер, радимо взяти глиняний, скляний або фарфоровий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, а потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил.
Усі наступні проливи рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд.
Янтарно-шоколадний настій переливається відтінками персика та мускатного горіха. Зрілий смак з легкою гіркуватістю – візитівка пуерів Лао Бан Чжан.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 699 грн