Шу Пуер, млинець 357 г, пуер сімох братів, справжній китайський пуер, 2011 рік

1 000 грн
- В наявності
- Код: 0295
Пуер Шу "Сім братів" - це один з найбільш відомих та популярних видів шу пуера, що виробляють на півдні провінції Юньнань в Китаї. Назва "Сім братів" відсилає до легенди про сімох братів, які володіли таємними знаннями про виробництво пуера.
За легендою, походження цього чаю пов'язане із сімома братами, які жили за часів Династії Мін. Ці брати були майстрами чаю та знали таємниці виробництва пуера. Однак у той час була заборона на торгівлю пуером і братам довелося сховати свої чайні кеки (круглі щільні плитки пуера) у горах. Вони залишили чай там на кілька років, щоб він міг правильно пройти ферментацію та отримати свій характерний смак та аромат. Пізніше, коли заборона на виробництво пуера була знята, брати повернулися в гори і знайшли свої кеки, які виявилися неймовірно смачними та ароматними.
З того часу цей шу пуер отримав назву "Сім братів" на честь майстрів чаю, які створили цей напій.
Сьогодні, пуер Шу "Сім братів" продовжує бути популярним та улюбленим багатьма чайними гурманами.
Млинці пуера шу сімох братів зібрані та оброблені вручну. Вони чудово витримуються довгий час, стаючи тільки кращими.
Пуер має міцний смак й довгий післясмак, що говорить про високу якість сировини, яка вирощена високо в горах.
Чай не гірчить, має смак чорного шоколаду з нотами фруктів та свіжої випічки.
Щоб правильно заварити цей пуер, радимо взяти глиняний, скляний або фарфоровий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, а потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил.
Усі наступні проливи рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд, з подальшим збільшенням часу заварювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 1 000 грн