Кошик
681 відгук
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай

Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 2
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 3
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 4
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 5
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 6
  • Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай, фото 7

1 440 

  • Немає в наявності
  • Код: 0281
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Елітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чайЕлітний Шу Пуер Дракон, колекційний чай, млинець 350г, 70-80 року, пресований китайський чай
1 440 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Елітний шу пуер 70-х років - це рідкісний і цінний чай, який був вироблений у Китаї у період з 1970-х до початку 1980-х років. Цей чай отримав високу оцінку завдяки своєму унікальному смаку, аромату та тривалій витримці.

Шу пуер - тип чаю, який виробляється шляхом ферментації та дозрівання сирого листя чайного дерева, що надає йому особливий смак та аромат. Елітний шу був виготовлений з добірного сирого листя чайного дерева, зібраного у певну пору року та обробленого за особливою технологією. Цей чай має глибокий і насичений смак, який відрізняється від молодших шу пуерів.

Пуер 70-х років – дорогий чай. Вартість залежить від багатьох факторів - походження, якість та витримка чаю. Цей шу може зберігатися десятиліттями, і з часом стає тільки кращим і благороднішим.

Для правильного заварювання колекційного шу пуеру радимо використовувати чайник, гайвань чи типод.

Процес заварювання складається з наступних етапів:

1. На 3-5 г чайного листа потрібно взяти 150 мл води.

2. Залити чайний лист окропом і злити перший пролив, змивши таким чином пил з листя.

3. Кожен наступний пролив рекомендуємо заварювати впродовж 5-15 секунд.

Елітний Шу Пуер має насичений, землистий аромат. Він не кислить і не гірчить. 

Має яскраво виражений аромат, який розкривається при заварюванні і довго зберігається після випитої чашки чаю.

Колір настою виходить темний, густий, непрозорий. 

Листя Шу Пуера має темно-коричневий, інколи майже чорний колір

  • Ціна: 1 440 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner