Те Гуань Інь 250 г. китайський улун, чай тигуанінь, тигуанін улун, китайський чай, зелений пуер, шу пуер чай
Те Гуань Інь — це великий листовий, напівферментований улун. У Китаї його відносять до синьо-зелених або бірюзових чаїв. Те Гуань Інь займає положення між зеленим і червоним (чорним) чаєм. Для його виробництва використовують більш зріле чайне листя, ніж для зеленого чаю, а слабка, порівнюючи з чорним чаєм, ферментація дає змогу зберегти вітаміни та танін, а також надає йому унікального смаку та яскраво-виражений пряно-фруктовий аромат.
Випита піала улуну Те Гуань Інь заспокоює й умиротворяє, але у разі міцного заварювання на деяких людей може надати тонізувальну дію.
Заспокоює розум і скорочує потік думок, даруючи тілу незвичайну легкість. У процесі чаювання іноді можна відчути гармонію зі світом і самим собою.
Те Гуань Інь створює атмосферу легкості та невимушеності, розмови робить приємними та душевними, налаштовує співрозмовників на загальну хвилю.
Заварювати Те Гуань Інь потрібно наступним чином
Прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, а потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил.
Усі наступні проливи рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд, поступово збільшуючи час заварювання в залежності від ваших вподобань.
- Ціна: 699 ₴