Кошик
681 відгук
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині

Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 2
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 3
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 4
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 5
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 6
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 7
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 8
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 9
  • Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині, фото 10

499 

  • Немає в наявності
  • Код: 0290
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандариніШу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 20-шт., пуер у мандарині
499 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Незвичайний чай з м'яким смаком та яскравим цитрусовим ароматом, у незвичайній порційній «упаковці». Спочатку у нього яскраво виражений аромат цитрусу з дерев'яними нотками. Але при заварюванні розкривається аромат пуера, вони врівноважуються. Настій виходить бурштиновим, напівпрозорим.

Витриманий чорний пуер із добірної чайної сировини не залишить нікого байдужим. Смак і аромат цього чаю точно піднімуть настрій у похмурий день.

Цей пуер має особливу технологію виготовлення. Спочатку готують мандарини, їх збирають зі старих дерев, дістають м'яку частину, просушують шкірку та наповнюють витриманим пуером. Мандарин заповнюють не пресованим Шу Пуером. Заповнений чаєм мандарин накривають "капелюшком" й висушують на сонці протягом тижня або сушать у печах при температурі 100-150 ° C кілька годин. Після цього фрукт з чаєм прибирають на зберігання в прохолодне приміщення, що провітрюється, на досить довгий час. Поки мандарин з пуером лежать, чай насичується ефірними маслами мандарину та просочується його ароматами.

У результаті обробки виходить незвичайний Шу Пуер з яскраво-вираженим aроматом мандарину, з незвичайним смаком, в цікавій упаковці.

Заварювати чай у мандарині можна в гайвані, чайнику з ісинської глини або ж у скляній колбі. Істотної ролі у разі вибір способу заварювання не зіграє. Головне - не забудьте додати в настій шматочок сушеного мандарину для смаку та аромату.

1. Нагрійте воду до 80-95°C. 

2. 1 мандарин заварюється на 300-400 мл води. 

3. Першу заварку злийте за 10 секунд. 

4. Додайте цедру та залийте водою, заварювати слід впродовж на 1-4 хвилин, залежно від бажаної міцності. 

Пуер витримує декілька заварювань, тож не поспішайте викидати заварку одразу.

Цей пуер також можна заварювати протоками. Вам знадобиться 5-7 гр. заварки на 80-100 мл води. Заварювати чай слід по 10 секунд.

  • Ціна: 499 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner