Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер

699 грн
- В наявності
- Код: 0286
Шен Пуер - чай, винайдений в провінції Юньнань, на півдні Китаю в 1978 році. Для Шен пуеру використовується сировина з молодих кущів, які обробляють шляхом ферментації попередньо обсмаженого чайного листя. У процесі його виготовлення відбувається окислення і чай набуває темного кольору з коричнево-зеленим відливом. Технологія ферментації дозволяє швидко штучно зістарити чай.
У смаку цього чаю присутня легка гірчинка, ноти польових квітів та акації. Насичений смак плавно перетікає у довгий післясмак. Має потужний тонізуючий ефект.
Щоб правильно заварити пуер, вам знадобиться глиняний, скляний або фарфоровий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, а потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил та "пробудити чай".
Усі наступні проливи рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд.
Смакуйте.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 357 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 699 грн