Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер

Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 2
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 3
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 4
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 5
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 6
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 7
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 8
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 9
  • Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер, фото 10

699 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0286
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуерПуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, зелений китайський пуер, юньнанський пуер
699 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Шен Пуер - чай, винайдений в провінції Юньнань, на півдні Китаю в 1978 році. Для Шен пуеру використовується сировина з молодих кущів, які обробляють шляхом ферментації попередньо обсмаженого чайного листя. У процесі його виготовлення відбувається окислення і чай набуває темного кольору з коричнево-зеленим відливом. Технологія ферментації дозволяє швидко штучно зістарити чай.

 

 

У смаку цього чаю присутня легка гірчинка, ноти польових квітів та акації. Насичений смак плавно перетікає у довгий післясмак. Має потужний тонізуючий ефект.

 

 

Щоб правильно заварити пуер, вам знадобиться глиняний, скляний або фарфоровий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).

Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, а потім вилийте воду.

Покладіть на дно заварку у співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95°C), але це ще не чай. Першим проливом ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил та "пробудити чай".

Усі наступні проливи рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд.

Смакуйте.

  • Ціна: 699 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner