Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Пуер Шу 7562, чорний пуер, пресована плитка, 250 г, 2008 рік»
Шу Пуер 7562 – це класичний пуер, рецепт якого розроблений у 1975 році. Для нього використовують шостий лист, який чудово переносить тривалу витримку. Зібраний у регіоні Менхай, одному з найстаріших та найшанованіших чайних брендів у Китаї. Родючий ґрунт у поєднанні з унікальною водною системою роблять цей пуер ідеальним за смаком та корисними властивостями. Недоторкані ліси з чистою екосистемою та родючим ґрунтом у тандемі з льодовиковою водою з гімалайських гір насичують ґрунт величезною кількістю мінералів та поживних речовин.
Цей пуер ідеально зібраний, оброблений та спресований у форму цегли. Така форма обрана не просто так: вона зручна, займає набагато менше місця при перевезенні та зберіганні, ніж форма точа або млинця. Завдяки щільному пресуванню та сухому зберіганню чай став витриманим, але при цьому не наситився нотками "сирості".
Спосіб заварювання
Щоб отримати смачний пуер варто дотримуватись наступних правил заварювання:
1. порцеляновий або глиняний чайник ополоснути окропом;
2. пропорції для заварювання - 3-5 г чаю на 150 мл окропу;
3. підігріти воду до 80-95 °C: чим «доросліший» Пуер, тим гаряче має бути вода;
4. залити чай водою та відразу злити - це потрібно, щоб змити пил із чаїнок та «розбудити» чай;
5. знову залити воду, тримати впродовж 5-15 секунд.
Під час кожного наступного проливу час заварювання можна збільшувати, в залежності від вашим смакових вподобань.
У смаку пуера є невелика терпкість, яка перетворюється на солодкість. З часом чай стає більш витриманим, а смак - насиченим.
- Ціна: 799 ₴