Кошик
681 відгук
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер

Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 2
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 3
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 4
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 5
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 6
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 7
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 8
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 9
  • Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер, фото 10

599 

  • Немає в наявності
  • Код: 0283
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуерПуер Шен, млинець 357г, зелений китайський пуер 2021 року, справжній шен пуер
599 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

Пуер Шен - чай вищої проби, що пройшов обробку за традиційною технологією, за допомогою сушіння на сонці та витримку протягом семи років. Має м'який огортаючий смак з квітковими нотами та приємним післясмаком. Настій виходить в'язкий, з благородними відтінками бурштину.

Для шен пуеру дуже важлива якість сировини, її вік та правильна обробка. Чайна сировина збирається на висоті 1500-1800 метрів та сортується вручну. Процес обробки складається з наступних етапів:

1. За правилами верхнє та нижнє листя відривають разом із бруньками.

2. Далі листя просушується на сонці.

3. Після сушіння на сонці чайне листя випарюється й злегка просмажується на печі. Протягом процесу обсмажування чайне листя перемішують руками, щоб воно рівномірно висушилося.

4. Далі починається процес окислення листків - їх мнуть на рівній поверхні, щоб розпочався процес виділення соку.

5. Вже ферментований чай висипають на рівну поверхню і знову сушать на сонці або під навісом протягом дня. У такому вигляді листя вже придатне для заварювання.

6. Наприкінці процесу обробки готовий чай пакують у мішки та відправляють у металеву форму. Вже там за допомогою випарювання та пресування, листю надають  потрібну форму. Приблизно 2 дні чай лежить у теплому приміщенні. 

7. Після цього чай загортають в упаковку та відправляють на склад. 

 

 

Як правильно заварювати шен пуер

Щоб повною мірою насолодитись смаком цього шен пуеру, необхідно дотримуватись деяких правил заварювання:

1. порцеляновий або глиняний чайник ополоснути окропом;

2. пропорції для заварювання - 3-5 г чаю на 150 мл окропу;

3. підігріти воду до 80-95 °C: чим «доросліший» Шен Пуер, тим гаряче має бути вода;

4. залити чай водою та відразу злити - це потрібно, щоб змити пил із чаїнок та «розбудити» чай;

5. знову залити воду, тримати впродовж 5-15 секунд.

 

 

Цей шен з роками стає м'якшим, делікатнішим і смачнішим. Спробувавши раз, ви не зможете забути його смак.

  • Ціна: 599 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner