Кошик
637 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун

Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 2
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 3
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 4
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 5
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 6
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 7
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 8
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 9
  • Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун, фото 10

499 

  • Немає в наявності
  • Код: 0285
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Те Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улунТе Гуань Інь, 32 пакети в металевій коробці, подарунковий, бірюзовий чай, напівферментований улун
499 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

​У Китаї чай займає особливе місце. До чаю особливе філософське ставлення, яке допомагає повністю насолодитися не лише смаком й ароматом, але й самою атмосферою чаювання.

Вік китайської чайної церемонії визначається кількома століттями. Перш ніж прийти до традиційного способу заварювання, було перепробовано безліч способів підготовки сировини – приготування зі спеціями, травами,  скручування на дерев'яних паличках. Лише у ІІ тисячолітті до нашої ери сформувалися основи чайного мистецтва, які ми можемо спостерігати зараз.

Одним з ідеальних варіантів чаю для чайної церемонії є чай Те Гуань Інь. Знаменитий напівферментований улун Те Гуань Інь у Піднебесній вважають бірюзовим чаєм. Цей чай щось середнє між зеленими та чорними сортами. Його назва перекладається як Богиня Милосердя (Залізна Бодхісаттва Гуань Інь), до цього напою китайці ставляться з особливою любов'ю та гордістю.

Якщо перерахувати найпопулярніші сорти чаю в Китаї, то Те Гуань Інь однозначно займе одне з перших місць. Крім класичного варіанта існують і інші різновиди, наприклад - Гуаньінь з Уї. Чайні майстри експериментують, прищеплюючи гілки від одного куща іншому, пробують різний ступінь обсмажування і таке інше.

 

 

Як заварювати Те Гуань Інь

Заварювати улун потрібно методом «Гун фу ча».

Це традиційний спосіб заварювання чаю, що в перекладі означає «найвище мистецтво приготування чаю».

Гун фу ча дозволяє насолодитися головними перевагами готового настою - смаком, ароматом, кольором самого напою та формою листа.

Для заварювання використовується чиста вода та спеціальний посуд. 

Чайна церемонія починається зі знайомства із заваркою - листя засипають у спеціальний посуд «чахе» і передають його кожному учаснику чаювання. Це також «розігріває» чайне листя, готуючи його до заварювання.

Наступний етап – знайомство із напоєм. Головне місце тут займають дві чаші – венсябей та чабей, які складають чайну пару. Вони ставляться перед кожним учасником церемонії. Майстер заливає чайний лист гарячою, але не киплячою водою у пропорціях 5-8 гр чаю на 150 мл води. Особливо важлива у чайній церемонії температура води. У Китаї вважають, що при високій температурі кип'ятіння вода втрачає свою енергію і не може достатньо розкрити все грані заварки. 

Першу заварку зливають, віона призначена для очищення листя від пилу. 

Кожне наступне заварювання рекомендується тримати від 5 до 15 секунд. 

Далі чай розливають у венсябей, заповнюючи лише 3/4 об'єму. Кожен учасник церемонії накриває напій іншою чашею – чабей і настає етап насолоди ароматом. Завдяки спеціальній формі венсябей дозволяє відчути його в повній мірі.

Завершальний етап – скуштувати чай на смак. Це варто робити повільно, насолоджуючись кожним ковтком.

 

  • Ціна: 499 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner