Пуер Шу Менхай, 1 кг, елітний, колекційний витриманий китайський чай, 1997 рік
Колекційний старий Шу Пуер 1997 року - напій для справжніх цінителів чаю. Сировина для чаю була вирощена на висоті 1800-2000 м у провінції Юньнань.
Коли говорять колекційний пуер Менхай або менхайський шу пуер, можете бути впевнені, що перед Вами справжній чай.
Район Менхай відомий своїм чайним заводом та плантаціями чаю у всьому світі. Менхайський завод чаю – родоначальник сорту пуер, тут шу пуер з'явився як різновид чаю. Саме з Менхайської чайної фабрики починається його історія та світова популярність. Фабрика в Менхаї відома високою якістю продукції та має бездоганну репутацію. У цоьму ж районі вирощують найкращі чайні дерева завдяки відмінним кліматичним умовам.
Спосіб заварювання
Існує кілька варіантів заварювання пуера. Перший це китайський:
Прогріти чайний посуд
Покласти 3-5 г чаю на 150 мл. води
Промити окропом чайний лист і відразу злити
Перший настій необхідно злити
Далі настій тримати приблизно 5-15 секунд
Особливість пуера Менхай в тому, що також відмінно підійде і для заварювання в тибетському стилі. А саме, шляхом варіння з додаванням молока і розтопленого масла.
- Ціна: 2 520 ₴