Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла

1 400 грн
- В наявності
- Код: 0257
Ферментований чай Шу пуер вирощений і зібраний у провінції Юньнань, на висоті 1400-1800 метрів. Чайне листя збирають високо в горах, у важкодоступних районах. Завдяки багаторічній витримці чай втратив гіркоту і отримав насичений, глибокий смак, у якому відчуваються ноти сухофруктів й табака.
Особлива властивість пуеру в тому, що він дарує гармонію. Адже, як пам'ятаємо з історії, спочатку пуер шу мав постачатись здебільшого до Тибету.
Безумовно, пуер шу тонізує організм, проте головна його функція це очищення організму. Шу пуер гарний у будь-який час доби: й для ранкового чаювання, й для обідньої перерви, й для вечірнього релаксу.
Спосіб заварювання:
Прогріти чайний посуд
Покласти 3-5 г чаю на 150 мл. окропу
Перший настій необхідно вилити, таким чином чайний лист промивається від забруднень і пилу
Кожен наступний настій рекомендовано тримати приблизно 5-15 секунд
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 1 400 грн