Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла

Подарунок
Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 2
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 3
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 4
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 5
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 6
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 7
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 8
  • Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла, фото 9

1 400 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0257
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цеглаПуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла
1 400 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Акція «Товари у подарунок»Ви заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Пуер Шу 1 кг, ферментований, класичний пуер 2009 року, цегла»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ферментований чай Шу пуер вирощений і зібраний у провінції Юньнань, на висоті 1400-1800 метрів. Чайне листя збирають високо в горах, у важкодоступних районах. Завдяки багаторічній витримці чай втратив гіркоту і отримав насичений, глибокий смак, у якому відчуваються ноти сухофруктів й табака.

Особлива властивість пуеру в тому, що він дарує гармонію. Адже, як пам'ятаємо з історії, спочатку пуер шу мав постачатись здебільшого до Тибету.

Безумовно, пуер шу тонізує організм, проте головна його функція це очищення організму. Шу пуер гарний у будь-який час доби: й для ранкового чаювання, й для обідньої перерви, й для вечірнього релаксу.

                                             

 

Спосіб заварювання:

Прогріти чайний посуд

Покласти 3-5 г чаю на 150 мл. окропу

Перший настій необхідно вилити, таким чином чайний лист промивається від забруднень і пилу

Кожен наступний настій рекомендовано тримати приблизно 5-15 секунд

                                              

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Користувальницькі характеристики
Кількість в упаковці1
Урожай2009
Вага1000
  • Ціна: 1 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner