Кошик
684 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай гречаний Ку Цяо, 250 г

Чай гречаний Ку Цяо, 250 г
  • Чай гречаний Ку Цяо, 250 г, фото 2
  • Чай гречаний Ку Цяо, 250 г, фото 3
  • Чай гречаний Ку Цяо, 250 г, фото 4
  • Чай гречаний Ку Цяо, 250 г, фото 5

499 

  • Немає в наявності
  • Код: 0237
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай гречаний Ку Цяо, 250 гЧай гречаний Ку Цяо, 250 г
499 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Новинка в нашій лінійці гречаних чаїв. Китайський Куцяо з цілісних обсмажених зерен, який ми дуже довго вибирали (потрібний був найкращий!). Альтернатива гранульованим тайванським варіантом для любителів здорового способу життя.

Історія чаю:

У нашій колекції кілька видів гречаного чаю Куцяо або Куцяоча (苦荞茶). Їх виготовляють із гречки татарської (Fagopyrum tataricum), яку традиційно вирощують у гірських районах Китаю, провінціях Юньнань та Сичуань, а також на острові Тайвань. Її цілющі властивості китайці виявили близько 2 тисяч років тому, але Європа познайомилася з корисним напоєм нещодавно і тільки зараз переймає мудрість жителів Азії.

Клімат і ґрунт у місцевості вирощування ідеально підходить невибагливій культурі, тому хімічні добрива не використовують і продукт виходить органічно чистим.

Смак та колір:

Для посилення аромату гречку злегка обсмажують, але різких нот у напої немає лише легкий відтінок прогріву. Настій світло-жовтий, солодкуватий, без гіркоти. Пити Куця бажано без цукру та інших добавок, а розпарені зерна краще з'їсти окремо або додати в салат, отримайте більше корисних речовин.

Корисні властивості:

У Китаї помітили, що люди з регіонів, де цей чай п'ють століттями, рідко страждають від хвороб серця та проблем із травленням. Як показали дослідження, у татарській гречі багато рутину, вітамінів групи В, Е та РР. Висока концентрація калію, заліза та магнію безцінна для серцево-судинної та нервової систем.

Як заварювати:

Заварювати гречаний чай дуже просто: 1 чайна ложка татарської гречки заливається 100 мл окропу і настоюється під кришкою протягом 2 хвилин. Якщо наполягати довше, аромат та смак виходить більш насиченим. При цьому окріп можна доливати 3-4 рази на ту саму заварку. Напій виходить жовтого кольору, насиченість якого залежить від тривалості заварювання та концентрації гречки на об'єм води.

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Подарункова упаковкаНі
Склад чаюМоночай
Тип чаюГречаний
УпаковкаЖерстяна банка
Форма випускуРозсипний
Користувацькі характеристики
Вага250
  • Ціна: 499 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner