Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік

Подарунок
Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік
  • Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік, фото 2
  • Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік, фото 3
  • Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік, фото 4

1 500 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0234
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рікЧай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік
1 500 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Акція «Товари у подарунок»Ви заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суть технології полягає у тому, що пуер готують прискореним методом. За півтора місяці Шу Пуер проходить приблизно такі самі стадії ферментації, як Шен за 20 років витримки на полиці. Іншими словами, Шу Пуер зістраюють навмисно. І коштує він у рази дешевше за 20-річного Шена.

Заварений пуер Шу дає густий непрозорий настій інтенсивного кольору в діапазоні від коньяку до кави. Він міцний. Пахне деревною корою, старим горищем, землею, шоколадом та сухофруктами. Недаремно з'явився міф, що цей чай зберігають у землі. Початківців часто бентежить така симфонія, але як тільки до неї звикаєш, відірватися від чашки вже неможливо.

Оригінальний Шу Пуер вирощений у регіоні – Юньнань. Урожай – 2015 року. У цьому регіоні чайні дерева ростуть у природних умовах, їх не підрізають та не обприскують хімікатами. Більшість із них висаджені у ХIХ столітті. Цей факт ще раз говорить про якість чайного листа.

 

 

Чорний Пуер – напій для здоров'я

До речі, у провінції Юньнань, де виробляють пуери, найвища тривалість життя. Збіг?

Не думаємо, адже темні пуери містять багато корисних елементів, які благотворно впливають на організм. У чайному листі є залізо, адже червоний ґрунт у провінції Юньнань, де виробляють пуер, збагачений цим елементом. Поліфеноли, вітаміни, мінерали, мікро- та макроелементи: тільки перерахування всього складу займе більше сторінки, адже в одній чашці чорного пуера містяться сотні цінних компонентів.

 

Спосіб приготування:

Шу пуер – любить воду більш гарячу, заливати слід окропом 95-100 градусів. Першу заварку зазвичай не п'ють, а зливають, протримавши близько 20 секунд. Наступна проливка тримається 30 секунд, далі збільшується з кожною протокою до 1-1,5 хвилин.

 

 

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага1000
Урожай
Урожай2015
  • Ціна: 1 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner