Процес виробництва починається з території зростання. Саме на півночі Фуцзяні та Гуандун виростають деревоподібні кущі. Саме вони чудово підходять для виготовлення темних улунів.
Технологія самої обробки та збору ідентична зі світлими улунами. Однак, кінцевий етап значно відрізняється, оскільки саме на цій останній ноті, темний улун стає з великим вмістом кофеїну. За лікарськими властивостями починають здійснювати збуджуючий ефект.
Китайський чорний чай зміцнює імунітет, сприяє хорошому травленню та прискорює розщеплення жирів. Теофілін у чаї покращує стан артерій та зміцнює серцевий м'яз. Властивості китайського чаю очищати від токсинів печінку та кров були відомі ще давнім китайським лікарям. І зараз в університетах КНР вчені досліджують різні сорти китайського чаю, що допомагає розкрити секрети здоров'я та довголіття.
Смак та аромат:
Аромат сухого чаю дуже яскравий та багатогранний. Настій виходить дуже гарного кольору - оранжево-бурштиновий. Фруктово-квіткові ноти переважають над звичним "чорно-чайним" смаком, а також відчувається медовий відтінок. Смак насичений, є бархатиста терпкість, властива чорним чаям.
Спосіб приготування:
Китайці століттями використовували багаторазові заварювання, щоб отримати гідний аромат та смак. Цей спосіб може бути незвичайним, якщо ви ніколи не бачили чайних церемоній. Чай заварюють лише 5-20 секунд, але проливають неодноразово. Кожна наступна протока трохи збільшується за часом. Точний час залежить від обраного сорту та ваших смакових уподобань.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Подарункова упаковка | Так |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип смакового інгредієнта | Мед |
Тип чаю | Чорний чай |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 500 |
- Ціна: 700 ₴